ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ταξίδι μετά συζύγων για τους δυο γιατρούς με έξοδα ακουολογικού κέντρου

Ταξίδι μετά συζύγων για τους δυο γιατρούς με έξοδα ακουολογικού κέντρου

Πλήρως εκτεθειμένους αφήνει τους γιατρούς Δρ. Δάφνης Αριστοδήμου και Δρ. Σιαχπεντεριάν Βασκέν, που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα με τις μίζες από τα ακουολογικά κέντρα , έρευνα του Υπ. Υγείας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με την έρευνα του Εσωτερικού Ελεγκτή του Υπ. Υγείας, Κωνσταντίνο Κάρμιο, η οποία βρίσκεται στον Γενικό Ελεγκτή, στην Εισαγγελία άλλα την Αστυνομία, υπάρχουν σκιές για το ταξίδι των δυο γιατρών μαζί με ιδιοκτήτη ακουολογικού κέντρου.

Το ταξίδι αυτό αφορούσε ιατρικό συνέδριο το οποίο πήγε να παρακολουθήσει ο διευθυντής του γνωστού ακουολογικού, ενώ οι δυο γιατροί πήγαν μαζί του για… αναψυχή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι γιατροί Δάφνης Αριστοδήμου και Σιαχπεντεριάν Βασκέ ταξίδεψαν στο εξωτερικό με έξοδα γνωστού ακουολογικού κέντρου της Κύπρου. 

Να σημειώσουμε πως δεν πρόκειται για το κέντρο Ευθυμιάδη.

Μάλιστα ο εν λόγω ιδιοκτήτης του ακουολογικού κέντρου όταν ρωτήθηκε για το γεγονός των εξόδων που έκανε, ανέφερε πως όντως πλήρωσε τα αεροπορικά και την διαμονή των δυο γιατρών, οι οποίοι πήγαν ταξίδι μαζί του μετά συζύγων.

O ισχυρισμός του ιδιοκτήτη του ακοολογικού, είναι πως πλήρωσε ο ίδιος τα έξοδα για να πάρει τα εισιτήρια και την διαμονή των δυο ζευγαριών σε πιο χαμηλές τιμές, αφού θα τα έκλεινε ως «πακέτο», άρα το κόστος μικρότερο.  Οι δυο γιατροί σε κατάθεση του στους ανακριτές της υπόθεσης, ανέφεραν πως έδωσαν στον ιδιοκτήτη του ακουλογικού κέντρου επιταγές, οι οποίες ήταν για τα έξοδα που έκανε.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τα τεκμήρια της για την εν λόγω υπόθεση προσπαθώντας να ξεπλέξουν το κουβάρι του νήματος.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top