Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Όσο αφορά την επιτροπή Οικονομικών τα πρώτα 2.5 χρόνια θα προεδρεύει ο κ. Νεοφύτου και τα υπόλοιπα 2.5 ο Νικόλας Παπαδόπουλος ή ο Άγγελος Βότσης. Ανάλογη πρακτική θα ακολουθηθεί και για την Εμπορίου χωρίς να ξέρουμε ονόματα.
Το ΑΚΕΛ θα διατηρήσει και τις πέντε Επιτροπές που κατείχε δηλαδή, Εσωτερικών, Γεωργίας, Περιβάλλοντος, Προσφύγων και Εργασίας.
Η ΕΔΕΚ κλείδωσε την Άμυνας, ενώ η Συμμαχία αναμένει την απόφαση του ΔΗΣΥ για την Εξωτερικών αλλιώς της μένει να επιλέξει μεταξύ της Θεσμών και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το ΕΛΑΜ θα λάβει την αντιπροεδρία της επιτροπής Υγείας, η Αλληλεγγύη της Γεωργίας και οι Οικολόγοι της επιτροπής Περιβάλλοντος και ίσως και των Θεσμών.
Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου αύριο Πέμπτη 9/6, ώστε να κλειδώσουν οι Επιτροπές που έμειναν σε εκκρεμότητα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις