Ταλαντούχα Κύπρια στο νοσοκομείο! Δείτε τη selfie της από το Μακάρειο!

Ταλαντούχα Κύπρια στο νοσοκομείο! Δείτε τη selfie της από το Μακάρειο!

Η ηθοποιός από το πρωί ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της από το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία σπέρνοντας τον πανικό στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου την Τρίτη το πρωί (7-6) πέρασε το κατώφλι του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, για να επισκεφθεί την αγαπημένη της γιαγιά. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τη γιαγιά της με τη λεζάντα « We are having a great here in hospital !!!! Αμα πιεις αναισθητικό δεν ανοίγουνε ούτε τα μάτια σου!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.