KAKΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν παραδέχεται φόνο εκ προμελέτης ο Ξιούρουππας

KAKΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Δεν παραδέχεται φόνο εκ προμελέτης ο Ξιούρουππας

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (07/06) στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, ο Γιώργος Ξιούρουππας, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Παναγιώτη Χριστοδούλου, με οκτώ σφαίρες τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας (25/04) σε club της Λάρνακας.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, ο Γιώργος Ξιούρουππας είναι αντιμέτωπος με εννέα κατηγορίες όπως του φόνου εκ προμελέτης, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Στην σημερινή δικάσιμο, ο Γιώργος Ξιούρουππας αρνήθηκε την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αλλά και τις υπόλοιπες οκτώ κατηγορίες που του προσάπτονται. 

O δικαστής όρισε ημερομηνία για ακρόαση στις 7 Οκτωβρίου, μέχρι τότε ο Γιώργος Ξιούρουππας θα παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές.  

Να σημειωθεί πως στο δικαστήριο υπάρχει ισχυρή Αστυνομική δύναμη για να αποφευχθούν οποιαδήποτε σοβαρά επεισόδια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE