ΠΑΦΟΣ: Γέννησε η 4χρονη Ελένη… Δεν θέλει το νεογέννητο ο 13χρονος πατέρας! - VIDEOS

ΠΑΦΟΣ: Γέννησε η 4χρονη Ελένη… Δεν θέλει το νεογέννητο ο 13χρονος πατέρας! - VIDEOS

Το γύρο της Κύπρου κάνει από το πρωί της Τρίτης, (31/5), ότι γέννησε η Ελένη στο ζωολογικό κήπο της Πάφου.

Αυτή από τη Τσεχία 4 ετών και αυτός 13 ετών από το Ισραήλ και τα τελευταία χρόνια ζουν στο ζωολογικό κήπο της Πάφου.

Η καμηλοπάρδαλη που ακούει στο όνομα… Ελένη, γέννησε στις 20 Μαΐου, στις 3.30 τα ξημερώματα ένα θηλυκό, το οποίο περπάτησε μία ώρα αργότερα. Πρόκειται για το πρώτο μωρό καμηλοπάρδαλη που γεννήθηκε στην Κύπρο.  

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ζωολογικού κήπου, ωστόσο υπάρχουν κάποια μιρκοπροβλήματα, αφού ο πατέρας δεν αποδέχθηκε το νεογέννητο και τον έχουν στην απομόνωση…μέχρι να συνηθίσει. 

*Πηγές videos από Σίγμα και ΡΙΚ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE