ΕΛΛΑΔΑ

«Λουκέτο» μέχρι νεοτέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας

«Λουκέτο» μέχρι νεοτέρας σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας

Tη διακοπή λειτουργίας του γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας Athens Ledra Hotel από την Τρίτη 31η Μαΐου ανακοίνωσε, επισήμως η ΑΣΤΥ Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε., η οποία διευκρινίζει ότι ως προς το μέλλον του ξενοδοχείου, εφόσον προκύψουν νέα στοιχεία «θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις».

Το ξενοδοχείο είχε αρχίσει από νωρίτερα το μεσημέρι να μεταφέρει τους πελάτες του σε άλλες ξενοδοχεία και να μην παραλαμβάνει άλλους ενώ οι εργαζόμενοι είχαν προαναγγείλει ότι θα ξεκινήσουν επίσχεση εργασίας από το βράδυ σήμερα διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι δεν έχουν πληρωθεί περισσότερους από δύο μήνες.

Κύριος πιστωτής του ξενοδοχείου είναι η τράπεζα Alpha Bank ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του ξενοδοχείου έχουν δείξει και άλλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top