Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό: Έβαζαν κόσμο στην κλούβα - Ένας δεν είχε πληρώσει πρόστιμο

Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό: Έβαζαν κόσμο στην κλούβα - Ένας δεν είχε πληρώσει πρόστιμο

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας διενεργήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28/5/216, για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της νεανικής παραβατικότητας.

Η επιχείρηση διεξήχθη στον πόλη και επαρχία Λεμεσού, καθώς επίσης και σε περιοχές όπου αστυνομεύονται από τις Βρετανικές Βάσεις Επισκοπής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έρευνες σε δύο υποστατικά, από τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 58 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και επτά πρόσωπα (βάση της Αγγλικής νομοθεσίας) για τα αδικήματα της συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια καζίνου.

Επίσης, δύο άλλα πρόσωπα συνελήφθησαν, ο ένας για κατοχή ναρκωτικών και ο άλλος για εντάλματα προστίμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έλεγχοι υπόπτων οχημάτων και τροχονομικοί έλεγχοι, τόσο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και στο έδαφος που ελέγχεται από τις Βρετανικές Βάσεις.

Στην όλη επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη της Αστυνομίας Κύπρου και των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE