Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό: Έβαζαν κόσμο στην κλούβα - Ένας δεν είχε πληρώσει πρόστιμο

Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό: Έβαζαν κόσμο στην κλούβα - Ένας δεν είχε πληρώσει πρόστιμο

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας διενεργήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 28/5/216, για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος και της νεανικής παραβατικότητας.

Η επιχείρηση διεξήχθη στον πόλη και επαρχία Λεμεσού, καθώς επίσης και σε περιοχές όπου αστυνομεύονται από τις Βρετανικές Βάσεις Επισκοπής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έρευνες σε δύο υποστατικά, από τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 58 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και επτά πρόσωπα (βάση της Αγγλικής νομοθεσίας) για τα αδικήματα της συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια καζίνου.

Επίσης, δύο άλλα πρόσωπα συνελήφθησαν, ο ένας για κατοχή ναρκωτικών και ο άλλος για εντάλματα προστίμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έλεγχοι υπόπτων οχημάτων και τροχονομικοί έλεγχοι, τόσο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και στο έδαφος που ελέγχεται από τις Βρετανικές Βάσεις.

Στην όλη επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη της Αστυνομίας Κύπρου και των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE