ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Πετούσε χειμωνιάτικα το βρέφος στην πισίνα για σκληραγώγηση – Μέλος φατρίας

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Πετούσε χειμωνιάτικα το βρέφος στην πισίνα για σκληραγώγηση – Μέλος φατρίας

Μέλος φατρίας της Λάρνακας ήταν ο Αιγύπτιος που έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας τα ξημερώματα Σαββάτου (21/05).

Ο 41χρονος που απειλούσε να σκοτώσει το 16 μηνών παιδί του, είχε αλεξίσφαιρο γιλέκο στο διαμέρισμά του, ενώ όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (25/05), δυο άτομα συνελήθησαν στο διαμέρισμα του αποβιώσαντος.

Ο Αιγύπτιος, λοιπόν, όπως πληροφορείται το ThemaOnline φέρεται να είχε σχέση με φατρία του υπόκοσμου και να συμμετείχε σε εγκληματικές ενέργειες. Αυτές οι πληροφορίες αξιολογούνται από την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Ύποπτες κινήσεις στο διαμέρισμα τρεις μέρες μετά – Συλλήψεις δυο προσώπων

Ο 41χρονος που ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών, πάντως, φερόταν με πρωτοφανή σκληρότητα στο παιδί του και την σύζυγό του από την Ουγγαρία.

Όπως πληροφορούμαστε, κατά τον χειμώνα πετούσε το παιδί του στην πισίνα για να σκληραγωγηθεί…

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE