Με εκπλήξεις ολοκληρωθήκε η Α’ κατανόμη στην Λευκωσία - Έξω ο Ρίκκος Μαππουρίδης

Με εκπλήξεις ολοκληρωθήκε η Α’ κατανόμη στην Λευκωσία - Έξω ο Ρίκκος Μαππουρίδης

Με εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η Α’ κατανομή των εδρών στην Λευκωσία αφού μένου έξω βουλευτές που επαναδιεκδικούσαν όπως για παράδειγμα ο Ρίκκος Μαππουρίδης του ΔΗΣΥ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο ΔΗΣΥ εκλέγει τους Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέλλα Κυριακίδου και Νίκο Τονρατίρη ενώ ακολουθούν οι: Σόλων Κασίνης, Δημήτρης Δημητρίου, Πρόδρομος Προδρόμου

Για το ΑΚΕΛ, εκλέγοτναι οι Άντρος Κυπριανού, Ειρήνη Χαραλαμπίδου και Στέφανος Στεφάνου ενώ ακολουθούν Άριστος Δαμιανού και Γιώργος Λουκαΐδης.

Σε ότι αφορά το ΔΗΚΟ εκγλέγονται οι, Νικόλας Παπαδόπουλος, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, Μαρίνος Μουσιούττας.

Στην ΕΔΕΚ προηγείται ο Ευσταθίου και ακολουθεί ο Μαυρονικόλας.

Ο Γιώργος Λιλλήκας εκλέγεται με την Συμμαχία Πολιτών και ο Δημήτρης Συλλούρης με το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Γιώργος Περδίκης και Χαράλαμπους Θεοπέμτπου με τους Οικολόγους – Συνεργάσια Πολίτων και Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE