Συντριβή ελικοπτέρου έξω από την Πάρμα - Τρεις νεκροί

Συντριβή ελικοπτέρου έξω από την Πάρμα - Τρεις νεκροί

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Πάρμα, στη βόρεια Ιταλία, από πτώση ελικοπτέρου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα είναι πιθανό να οφείλεται στην πυκνή ομίχλη που σκεπάζει όλη την περιοχή.

Το ελικόπτερο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του. Όπως μετέδωσε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι La7, το ένα από τα τρία θύματα φέρεται να ανήκε στην ιταλική οικογένεια Ροβανιάτι, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων.

Στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και των καραμπινιέρων οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE