Ο Ξενής Ξενάκης απεβίωσε ενώ κολυμπούσε στο Πισσούρι

Ο Ξενής Ξενάκης απεβίωσε ενώ κολυμπούσε στο Πισσούρι

Σε παθολογικά αίτια εκτιμάται ότι οφείλεται ο θάνατος του 48χρονου Ξενή Ξενάκη από την Πάφο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε στο κόλπο Μαυρόροτσου, στη θαλάσσια περιοχή Πισσουρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 16:00, όταν ο άτυχος 48χρονος φαίνεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε στα ρηχά και έχασε τις αισθήσεις του. Λουόμενοι στην περιοχή τον μετέφεραν στη στεριά, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διακριβωθούν τη Δευτέρα κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.