Αυτός είναι ο τελευταίος διάλογος του πιλότου της Egyptair με τους Έλληνες ελεγκτές

Αυτός είναι ο τελευταίος διάλογος του πιλότου της Egyptair με τους Έλληνες ελεγκτές

Το στίγμα του αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών χάθηκε από τα ραντάρ γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης 19/5 και λίγο μετά την έξοδό του από το ελληνικό FIR.

Όπως γράφει το star.gr, οι Έλληνες ελεγκτές ήταν αυτοί που ειδοποίησαν το Κάιρο ότι το αεροπλάνο δεν εντοπίζεται στο ραντάρ, ενώ σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ο πιλότος με τον οποίο μίλησαν όταν πετούσε πάνω από τη Τζιά, ήταν ευδιάθετος και τους ευχαρίστησε στα ελληνικά.

 Τον τελευταίο διάλογο του πιλότου με τους Έλληνες ελεγκτές, λίγο πριν το αεροσκάφος συντριβεί στη Μεσόγειο, αποκάλυψε το Mega.

Ώρα 2:24

Eλεγκτής: Καλησπέρα Roger. Επιβεβαίωσε τη διαδρομή σου και τη θέση σου.

Πιλότος: Καλησπέρα. Σας μιλάει ο πιλότος από την πτήση των αιγυπτιακών αερογραμμών Msr 804 και πετάμε στα 37.000 πόδια.

Ώρα 03:05

Ελεγκτής: Καλησπέρα Msr 804 είσαι σε επαφή με ραντάρ στα 37.000 πόδια;

Πιλότος: Σε ευχαριστώ πολύ Αθήνα.

Ελεγκτής: Σε λίγα λεπτά αφήνετε τον ελληνικό εναέριο χώρο. Επιβεβαιώστε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE