Λεμεσός: Είχε κλέψει κινητό από αυτοκίνητο όμως λίγα λεπτά αργότερα την πάτησε για τα καλά!

Λεμεσός: Είχε κλέψει κινητό από αυτοκίνητο όμως λίγα λεπτά αργότερα την πάτησε για τα καλά!

Μια γυναίκα το πρωί της Πέμπτης 19/5, άρχισε να φωνάζει σε άλλον κύριο ότι είδε κάποιον με μαύρα ρούχα και καπέλο, να παίρνει κάτι από το αυτοκίνητο του στην οδό Δωδεκανήσου στη Λεμεσό.

Αμέσως ο άντρας έτρεξε στο αυτοκίνητο του αντιλαμβανόμενος ότι είχε ξεχάσει το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο και απουσίαζε το κινητό του.

Όλα αυτά έγιναν γύρω στις 10:00 το πρωί  με τον παραπονούμενο να προβάινει στην σχετική καταγγελία στην αστυνομία την ίδια στιγμή δίνοντας την περιγραφεί του άντρα σύμφωνα  με την μαρτυρία της γυναίκας που το είχε δει.

Τριάντα λεπτά αργότερα, αστυνομικός ο οποίος περιπολούσε στην περιοχή είδε άτομο το οποίο έμοιαζε με την περιγραφεί που είχε δοθεί από τον ασύρματο.

Έτσι, τον πλησίασε τον ακινητοποίησε και ελέγχοντας στο τσαντάκι που είχε στη μέση εντόπισε ένα κινητό για το οποίο ο ύποπτος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις γιατί βρισκόταν στην κατοχή του.

Ακολούθως τον συνέλαβε και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.