ΠΑΡΑ-THEMA

Δυναμικά και στις εκλογές ο Alpha Κύπρου - Τι ετοιμάζουν

Δυναμικά και στις εκλογές ο Alpha Κύπρου - Τι ετοιμάζουν

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης αλλά και ανάλυση του υφιστάμενου πολιτικού σκηνικού σε ότι αφορά τις Βουλευτικές Εκλογές της 22ας Μαΐου ετοιμάζει ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ με τρεις πολιτικές εκπομπές από την Τετάρτη 18/5 μέχρι και την Κυριακή 22/5.

Κάνοντας αρχή αυτή την Τετάρτη στις 21:45 το βράδυ με την εκπομπή «ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 – DEBATE», ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ με παρουσιαστές τον Αντρέα Κημήτρη και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ κ. Γιώργο Τσαλακό, θέτει τους πολιτικούς Αρχηγούς των τριών μεγάλων κομμάτων Αβέρωφ Νεοφύτου ΔΗΣΥ, Άντρο Κυπριανού ΑΚΕΛ και Νικόλα Παπαδόπουλο ΔΗΚΟ σε ένα μοναδικό DEBATE ειδικά για να λογοδοτήσουν ενώπιον του Κύπριου πολίτη. 

Την Κυριακή 22 Μαΐου, ο ALPHA ΚΥΠΡΟΥ από τις 11:00 παρουσιάζει τον παλμό των εκλογών με την εκπομπή «Η ΚΥΠΡΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ».  Ο Αρχισυντάκτης του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου μέσα από ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα, αναλύσεις και καλεσμένους στο στούντιο, θα μεταφέρει την αντικειμενική εικόνα για την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

Από τις 17:00 το απόγευμα, η εκπομπή ALPHA ΕΚΛΟΓΕΣ με τον Αντρέα Κημήτρη και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ κ. Γιώργο Τσαλακό, παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και την ροή των αποτελεσμάτων. Στις 18:00 ακριβώς μόλις κλείσουν οι κάλπες ο διευθύνων σύμβουλος της  MARC Θωμάς Γεράκης θα κάνει εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος. Η εκπομπή με ζωντανές συνδέσεις, από τα γραφεία ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, αλλά και με το Συνεδριακό Κέντρο, το Υπουργείο Εσωτερικών και όλες τις πόλεις θα μεταφέρει τον παλμό της εκλογικής αναμέτρησης.

Στο στούντιο καλεσμένοι τα πρώτα ονόματα των Κομμάτων συζητούν και καθορίζουν το πολιτικό στίγμα της επόμενης Βουλής και της επόμενης μέρας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top