ΠΑΡΑ-THEMA

Πραξούλα Αντωνιάδου: Το διπλό χτύπημα της μοίρας που σημάδεψε τη ζωή της

Πραξούλα Αντωνιάδου: Το διπλό χτύπημα της μοίρας που σημάδεψε τη ζωή της

Τα τελευταία δυο χρόνια η πρώην υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Πραξούλα Αντωνιάδου μετακόμισε στο Κατάρ όπου ανέλαβε την κατασκευαστική εταιρεία του αδελφού της.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, τα χτυπήματα της μοίρας τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ βαριά.

Συγκεκριμένα όπως εξομολογήθηκε αφού έχασε τον αδελφό της από καρκίνο μετά από λίγο καιρό έχασε την μητέρα της μετά από τροχαίο, ένα διπλό χτύπημα που την συντάραξε και της άλλαξε την ζωή, όπως είπε έπρεπε να μετακομίσει στο Κατάρ για να αναλάβει την εταιρεία του αδελφού της.

Συμπλήρωσε ότι μοιράζει τον χρόνο της με το να  πηγαινοέρχεται Κατάρ – Κύπρο.

Η προσαρμογή ήταν εύκολη ή δυσκολευτήκατε να εγκλιματιστείτε στο νέο περιβάλλον;

Κοίτα, στη ζωή μου πάντοτε υπήρχαν μεγάλες αλλαγές. Δεν τις φοβάμαι, ούτε με σοκάρουν τώρα πια. Είμαι 58 ετών. Το μεγαλύτερο σοκ για μένα, ήταν το να χάσω τον μοναδικό μου αδελφό. Λίγο μετά το θάνατό του, έχασα και τη μητέρα μου από τροχαίο, επειδή κάποιος τη χτύπησε την ώρα που διασταύρωνε το δρόμο. Αυτό, ήταν ένα διπλό χτύπημα στην οικογένεια που μας συντάραξε. Θεωρώ πως όλα τα πράγματα συνηθίζονται στη ζωή μας. Οι απώλειες, όμως, είναι σίγουρα μια πληγή που δύσκολα επουλώνεται.

Διπλό χτύπημα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πώς καταφέρατε να ανταπεξέλθετε;

Ήταν πολύ δύσκολο. Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό το χτύπημα, συνειδητοποίησα πως οι κοντινοί μου άνθρωποι έχουν λιγοστέψει αρκετά κι αυτό είναι κάπως λυπηρό όταν το αντιλαμβάνεσαι. Είναι σημαντικό σε τέτοιες περιπτώσεις να βρίσκεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις οποιεσδήποτε απώλειες. Ευτυχώς, ο σύζυγος και τα παιδιά μου ήταν δίπλα μου και στήριζε ο ένας τον άλλο σε όλο αυτό που περνούσαμε.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top