Έβαλε τέλος στις φήμες ο Ευθυμίου! Για αυτούς τους λόγους αποχωρεί απο τον ΑΝΤ1

Έβαλε τέλος στις φήμες ο Ευθυμίου! Για αυτούς τους λόγους αποχωρεί απο τον ΑΝΤ1

Βροχή έπεσαν τα δημοσιεύματα την Τετάρτη, 12/5, που ήθελαν τον Κεντρικό παρουσιαστή του Αντ1 να υποβάλλει παραίτηση. Ο Δημήτρης Ευθυμίου λύνει την σιωπή του και απαντά μέσω των Social Media.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του Αντέννα επί 18 χρόνια, επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από το κανάλι του Λουκή Παπαφιλίππου, γράφοντας ότι μετά από 18 χρόνια στην τηλεόραση αποφάσισε να αφιερωθεί στην οικογένεια του και τη νομική.

Ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που αποχωρεί δεν έχουν καμία σχέση με την πρόσληψη του φίλου του και συναδέλφου του, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, Νικήτα Κυριάκου. Η παραίτηση του είχε προηγηθεί πριν από μήνες, πρόσθεσε.

Για την σχέση του με τον Λουκή Παπαφιλίππου έγραψε «με τον πρόεδρο του Αντ1, μας συνδέουν πολλά και η αποχώρηση μου δεν θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE