Άσχημα τα νέα - Πλησιάζει το τέλος για Σουμάχερ;

Άσχημα τα νέα -  Πλησιάζει το τέλος για Σουμάχερ;

Άσχημα νέα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, με νευρολόγο να τονίζει ότι η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή, κάτι που δε διαψεύδεται από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ.

Μπορεί να μην υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, όμως φαίνεται ότι οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες. Συγκεκριμένα, ένας νευρολόγος τόνισε ότι η ζωή του εφτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή κρέμεται από μία κλωστή.

«Η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, κάτι που δείχνει ότι ο «Σούμι» δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στα τέλη του 2013.

Μάλιστα, έως τώρα οι εν λόγω δηλώσεις δεν έχουν διαψευστεί από τη μάνατζέρ του, Ζαμπίνε Κεμ, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο Γερμανός βρίσκεται στο τέλος της μάχης που δίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE