ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονος μετά από τροχαίο! Η αιτία του πολύ σοβαρού δυστυχήματος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονος μετά από τροχαίο! Η αιτία του πολύ σοβαρού δυστυχήματος

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 7/5 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την έξοδο Κολοσσιού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος με συνοδηγό 27χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανατράπηκε στην άσφαλτο μετά που ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο.

Από τη σύγκρουση με το οδόστρωμα ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά ενώ δυσάρεστα είναι τα νέα για τον 27χρονος συνοδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και εισήχθη στη μονάδα εντατική θεραπείας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Βρίσκεται διασωληνομένος και σε κωματώδη κατάσταση μέχρι αυτή την ώρα, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για τη ζωή του.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, κάνουν λόγο για ένα σκασμένο ελαστικό το οποίο φαίνεται να έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος του, ένα ενδεχόμενο το οποίο εξετάζει και η Αστυνομία, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τα 3 από τα 4 ελαστικά είναι άθικτα, ενώ το πίσω δεξιά, είναι εμφανέστατα καταστρεμμένο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE