ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πληροφορία ότι το πιστόλι πωλήθηκε στον Ξιούρουππα έναντι 5.000 ευρώ από γιο πρώην αξιωματούχου

Πληροφορία ότι το πιστόλι πωλήθηκε στον Ξιούρουππα έναντι 5.000 ευρώ από γιο πρώην αξιωματούχου

Σε τι κράτος ζούμε; Η φράση πάει γάντι με μια πληροφορία που εξασφάλισε το ThemaOnline σε σχέση με το πιστόλι με το οποίο διαπράχθηκε το φονικό της Λάρνακας τα ξημερώματα της 25ης Απριλίου…

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως μας ανέφερε αξιόπιστη πηγή, υπάρχει πληροφορία ότι το πιστόλι τύπου USP που είχε κλαπεί από αστυνομικό-φρουρό πολιτικού προσώπου το 2008, είχε φτάσει στα χέρια γιου πρώην αξιωματούχου της κυπριακής Πολιτείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πληροφορία ανέφερε πως το φονικό όπλο πωλήθηκε από τον τελευταίο έναντι 5.000 ευρώ και κατέληξε στην κατοχή του Ξιούρουππα, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Απριλίου το χρησιμοποίησε αφαιρώντας τη ζωή του Παναγιώτη Χριστοδούλου σε νυκτερινό κέντρο της Λάρνακας.

Εδώ να σημειωθεί ότι η αξία του συγκεκριμένου πιστολιού δεν ξεπερνάει κατά πολύ τα 400 ευρώ.

Όπως πληροφορούμαστε, το πιστόλι είχε κλαπεί στον Άγιο Δομέτιο και ενώ το αυτοκίνητο της φρουράς του πολιτικού προσώπου ήταν σταθμευμένο. Τότε ο δράστης είχε σπάσει το παράθυρο του αυτοκινήτου και είχε εντοπίσει το πιστόλι κάτω από το κάθισμα του οδηγού, όπου φυλασσόταν μέσα σε τσαντάκι.

Όλα αυτά αναμένεται να αξιολογηθούν από τον αξιωματικό της Αστυνομίας που διορίστηκε για να διερευνήσει το θέμα με το όπλο του εν λόγω φονικού. Συγκεκριμένα διατάχθηκε έρευνα, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να διερευνηθεί γιατί δεν αξιοποιήθηκαν οι πληροφορίες της Αστυνομίας που έλεγαν ότι το πιστόλι που είχε κλαπεί το 2008 είχε περιέλθει στην κατοχή του Ξιούρουππα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top