LIFESTYLE

Περιζήτητη η Φρόσω Κυριάκου - Η απάιτησή της από Κυριακάτικη εφημερίδα!

Περιζήτητη η Φρόσω Κυριάκου - Η απάιτησή της από Κυριακάτικη εφημερίδα!

Η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή χαίρει άκρας υγείας και η δημοσιότητα που έλαβε μετά το τραγικό συμβάν την έχει κάνει τουλάχιστον αντικοινωνική...

Ως γνωστόν η συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο τζιπ το μοιραίο βράδυ του τραγουδιστή ενεργοποίησε πάλι τους λογαριασμούς της στα social media. Βέβαια είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της καθώς τόσο το instagram όσο και το Facebook είναι «κλειδωμένα» και η 21χρονη κοπέλα δεν αποδέχεται κανένα αίτημα φιλίας στο Facebook ή ακολούθεί στο instagram αν δεν γνωρίζει τον άλλο προσωπικά.

Ωστόσο στέλνει τα μηνύματα της προς πάσα κατεύθυνση. Έτσι στην φωτογραφία εξωφύλλου του Facebook έχει βάλει τη φράση «σέρνονται πίσω σου» ενώ ανάλογου ύφους είναι η φωτογραφία προφίλ του instagram «Είναι όλα ψέμματα αγάπη μου». Ρε τι πάθαμε με τις digital δηλώσεις της Φρόσως…  Το κορίτσι λοιπόν έχει στην κυριολεξία «βομβαρδιστεί» τα τελευταία 24ωρα με αιτήματα φιλίας και μηνύματα ωστόσο δεν έχει απαντήσει σε τίποτα.

Αυτό που σκέφτεται και πρόκειται να δώσει απάντηση της επόμενες ημέρες σύμφωνα με το nassosblog είναι η πρόταση που δέχθηκε για συνέντευξη από Μεγάλη Κυριακάτικη εφημερίδα. Η Φρόσω βέβαια ζήτησε η συνέντευξη εφ’όσον γίνει να πραγματοποιηθεί μέσω e – mail ωστόσο αυτό δεν το δέχονται οι υπεύθυνοι της εφημερίδας που θέτουν ως όρο η συνέντευξη να πραγματοποιηθεί τετ – α – τετ με δημοσιογράφο του εντύπου. Και περιμένουν τα επόμενα 24ωρα την τελική απάντηση της κοπέλας.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Εκλογές 2024: Αναρτήθηκαν διαδικτυακά τα ψηφοδέλτια - Πώς προχωρούν οι διαδικασίες ενόψει της 9ης Ιουνίου

Ήδη ψηφοδέλτια έχουν αναρτηθεί διαδικτυακά, και οι εκλογείς μπορούν να εξοικειωθούν με αυτά, ενώ στα εκλογικά κέντρα θα δοθεί όση βοήθεια χρειάζεται προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ψηφοφόρος να αντιληφθεί πώς και τι ακριβώς θα ψηφίσει, δήλωσε το Σάββατο στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ο Γενικός Έφορος Εκλογών, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Δρ Ελίκκος Ηλία, ενόψει της επικείμενης διπλής εκλογικής διαδικασίας της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top