Γέμισε η Λευκωσία με «μαϊμού» - Καραδοκούν απατεώνες και ξεγελούν τον κόσμο!

Γέμισε η Λευκωσία με «μαϊμού» - Καραδοκούν απατεώνες και ξεγελούν τον κόσμο!

Εξαπατούν κόσμο και κοσμάκη με μαϊμού προϊόντα σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνεχίζονται οι έλεγχοι για πάταξη της επαιτείας και της εκούσιας παρεμπόδισης ελεύθερης διέλευσης, καθώς επίσης και της πλανοδιοπώλησης. 

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας, στο πλαίσιο πάταξης των πιο πάνω αδικημάτων διενήργησαν την  Τρίτη (03/05) ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους της επαρχίας Λευκωσίας καθώς επίσης και σε κύριες οδικές αρτηρίες στις περιοχές Έγκωμης, Παλλουριώτισσας, Στροβόλου και Αγίου Δομετίου.

Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα τα οποία καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τα αδικήματα της παράνομης πλανοδιοπώλησης και εκούσιας παρεμπόδισης ελεύθερης εισόδου σε δημόσιο δρόμο.

Στην κατοχή τριών προσώπων εντοπίστηκαν τρία ρολόγια, 14 αρώματα, δύο ζευγάρια γυαλιά ηλίου (όλα απομιμήσεις) καθώς επίσης και δυο κινητά τηλέφωνα. Όλα τα αντικείμενα κατασχέθηκαν από τελωνειακούς λειτουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE