Επιτέθηκαν φραστικά στον Κουτσοκούμνη μέσα σε εκκλησία: «Ίντα μπου κάμνεις ρε προδότη εσού μες την εκκλησία;»

Επιτέθηκαν φραστικά στον Κουτσοκούμνη μέσα σε εκκλησία: «Ίντα μπου κάμνεις ρε προδότη εσού μες την εκκλησία;»

Πρόσωπο των ημερών έγινε ξανά ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης λόγω λαμπρατζιών, αφού πολλές παρέες επέλεξαν να τον κάψουν αυτόν ως Ιούδα.

Μαρτυρία που έφτασε στο ThemaOnline υποστηρίζει, ότι ο ίδιος, την Μεγάλη Παρασκευή επισκέφθηκε την εκκλησία Σταυρού, στον Στρόβολο για να εκκλησιαστεί.

Εκεί, πολίτης που βρισκόταν εντός της εκκλησίας, μόλις τον αντιλήφθηκε τον πρόσεγγίσε λέγοντας του χαρακτηριστικά «Ίντα μπου κάμνεις ρε προδότη εσού μες την εκκλησία;».

Το επεισόδιo έληξε εκεί χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα.

Εμείς προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον κύριο Κουτσοκούμνη ώστε να τοποθετηθεί για το εν λόγω περιστατικό χωρίς αυτό να γίνει εφικτό.

Πάντως, ο κ. Κουτσοκούμνης με βάση το καταστατικό πρέπει να απονέμει το τίτλο του πρωταθλητή, εν προκειμένω στον ΑΠΟΕΛ, στις 14/5 κάτι που προσελκύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.