Κι όμως υπάρχει μαγειρίτσα... παγωτό!

Κι όμως υπάρχει μαγειρίτσα... παγωτό!

Μαγειρίτσα σούπα αβγολέμονο, κοκκινιστή, παραδοσιακή, gourmet, όλα τα έχουμε ακούσει. Αλλά μαγειρίτσα... παγωτό πρώτη φορά.

Κι όμως υπάρχει. Οι λάτρεις της μαγειρίτσας που ζουν στη Θεσσαλονίκη δεν χρειάζεται να περιμένουν το Πάσχα για να τιμήσουν την έντονη γεύση της. Ακόμη κι αν ο υδράργυρος δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου μπορούν να την τιμήσουν, όχι σε σούπα, αλλά σε παγωτό. Εξωτερικά, η πρασινωπή του όψη δεν προκαλεί έκπληξη, είμαστε σίγουροι, όμως, ότι η παγωμένη γεύση μαγειρίτσας θα είναι ένα πραγματικά πρωτόγνωρο συναίσθημα.

Στο pagoseto της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχει μόνο η εξτρίμ γεύση μαγειρίτσα παγωτό αλλά και παγωτό ντομάτα με βασιλικό, καρπούζι με τυρί, μπουγάτσα, χταπόδι, γαρίδα, ελιά κ.ά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE