Σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη - Έφυγε ένας αγαπημένος DJ της Λεμεσού

Σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη - Έφυγε ένας αγαπημένος DJ της Λεμεσού

Έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο ο ιδιαίτερα γνωστός και αγαπημένος Παναγιώτης Πουλλής, ο οποίος είχε μεράκι για τη μουσική, ενώ έπαιζε συχνά και ως dj.

Φίλοι και συγγενείς σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό του Παναγιώτη αποχαιρετούν στα social media τον αγαπημένο τους.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέβασε μαύρο στην φωτογραφία του προφίλ της στο Facebook τιμώντας έτσι την μνήμη του Παναγιώτη.

Αντίο Παναγιώτη μας! Καλό παράδεισο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE