Όνειδος στην Ιστορία της ανθρωπότητας η γενοκτονία των Αρμενίων

Όνειδος στην Ιστορία της ανθρωπότητας η γενοκτονία των Αρμενίων

Η κυπριακή Κυβέρνηση καταδικάζει τη γενοκτονία των Αρμενίων και επαναβεβαιώνει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της προς τον αρμενικό λαό, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

“Με αφορμή τη σημερινή 101η τραγική επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Νεότουρκους, η Κυπριακή Κυβέρνηση καταδικάζει το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, το οποίο αποτελεί όνειδος στην Ιστορία της ανθρωπότητας,” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η Κυβέρνηση, τονίζεται, “εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της προς τον αρμενικό λαό, στηρίζοντας την προσπάθεια για αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από το διεθνή παράγοντα”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE