«Μίνι καύσωνας» στην Κύπρο! Θα φτάσει τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία! Διαβάστε αναλυτικά

«Μίνι καύσωνας» στην Κύπρο! Θα φτάσει τους 33 βαθμούς η θερμοκρασία! Διαβάστε αναλυτικά

Χαλαρή βαροβαθμίδα καλύπτει την περιοχή με τις θερμοκρασίες να θυμίζουν καλοκαίρι αφού ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τους 33 βαθμούς κελσίου. Όλη η βδομάδα θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, με τον «μίνι καύσωνα» να συνεχίζεται!

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη, καθώς και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια και στους 12 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και ομίχλη, καθώς και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε σχέση με την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE