Ναι...στις διακοπές στην Κύπρο - Δείτε τις καλύτερες προτάσεις

Ναι...στις διακοπές στην Κύπρο - Δείτε τις καλύτερες προτάσεις

Ο ΠΑΣΥΞΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι διευρύνει την προσφορά ελκυστικότατων τιμών για τους Κύπριους – στον καλοκαιρινό κατάλογο ειδικών προσφορών των μελών του ο οποίος περιλαμβάνει 110 ξενοδοχεία, συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών– και προτείνει διακοπές στην Κύπρο.

«Η φιλόξενη ξεγνοιασιά των ξενοδοχείων μας παρέχεται στους συμπατριώτες μας, συγκριτικά σε χρόνο «μηδέν», μεγιστοποιώντας την διάρκεια των πραγματικών διακοπών τους και εξοικονομώντας τους χρήματα για απόλαυση με τις οικογένειές τους. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε παράλληλα την κυπριακή οικονομία, θωρακίζοντάς την έναντι των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης για το κοινό καλό» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ.

Ο σχετικός καλοκαιρινός κατάλογος με τις ελκυστικές τιμές διατίθεται για τους ενδιαφερόμενους προς άμεση αξιοποίηση, ενόψει και των διακοπών του Πάσχα, στις ιστοσελίδες

του ΠΑΣΥΞΕ: www.cyprushotelassociation.org

του ΚΟΤ: www.visitcyprus.biz & www.visitcyprus.com

και της Τράπεζας Κύπρου: www.bankofcyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.