Παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης δέχεται απειλές για τη ζωή της: «Πρόσεχε τι λες γιατί είναι μετρημένες οι ώρες σου»

Παρουσιάστρια της Κυπριακής τηλεόρασης δέχεται απειλές για τη ζωή της: «Πρόσεχε τι λες γιατί είναι μετρημένες οι ώρες σου»

Για ακόμα μία φορά η αγαπημένη δημοσιογράφος δέχεται απειλές ακόμα και για την ίδια της τη ζωή.

Για ακόμα μία φορά η Αγγελική Νικολούλη μπήκε στο στόχαστρο ανθρώπων που εμπλέκονται σε μυστηριώδεις υποθέσεις που ερευνά και όπως φαίνεται, τους ενοχλεί γιατί πλησιάζει στην εξιχνίαση και την αποκάλυψη των ενόχων. 

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η υπόθεση της εξαφάνισης και δολοφονίας του Τάκη Βαζακόπουλου από τη Σαντορίνη που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί που εξαφάνισαν την σορό του άτυχου νεαρού. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε τις απειλές που δέχτηκε από συγγενικά πρόσωπα του φερόμενου ως δράστη ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα:

«Ακουγόντουσαν οι φωνές, είχαν διαπεράσει το ακουστικό, “μην έρθουμε στην Αθήνα και σε διαλύσουμε. Πρόσεχε πώς μιλάς. Πρόσεχε τι λες γιατί είναι μετρημένες οι ώρες σου”. Και ποιος μου το είπε αυτό; Γυναίκα...» αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη.

Πηγή: Gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE