Κυπριακό, διμερείς, στη συνάντηση ΥΠΕΞ Κύπρου - Μαλβιδών

Κυπριακό, διμερείς, στη συνάντηση ΥΠΕΞ Κύπρου - Μαλβιδών

Διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και θέματα Κοινοπολιτείας θα συζητηθούν την Παρασκευή στη συνάντηση που θα πραγματοποιήσουν ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και η Υπουργός Εξωτερικών των Μαλδιβών Dunya Maumoon, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας της στην Κύπρο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Κασουλίδης θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την ομόλογό του, ενώ ακολούθως οι δύο Υπουργοί θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας στην παρουσία των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν οι σχέσεις Κύπρου-Μαλδιβών, το Κυπριακό, καθώς και θέματα Κοινοπολιτείας, ενόψει της επικείμενης συνάντησης της Υπουργικής Ομάδας Δράσης της Κοινοπολιτείας (CMAG) στο Λονδίνο την ερχόμενη βδομάδα, στην οποία θα συζητηθεί και το θέμα των εσωτερικών εξελίξεων στις Μαλδίβες.
 
Η κ. Maumoon θα έχει επίσης συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.