Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
Προσγειωμένος, με τιμιότητα και σεμνότητα ο Παύλος Μυλωνάς, ζητά την ψήφο του κόσμου στη Λεμεσό για να καταφέρει να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε τόσα χρόνια ως δημοσιογράφος, από μία άλλη θέση αυτή του βουλευτή.
Ο Μυλωνάς κατά την προεκλογική περίοδο διατηρεί χαμηλούς τόνους και πολύ συνεσταλμένα προσεγγίζει τον κόσμο, χωρίς μακρόσυρτους λόγους και πολλά «θα».
Παρ΄όλα αυτά πρέπει να ακολουθήσει την πεπατημένη και ήδη αφίσες με τον πρόσωπο του πήραν τη θέση του στο επιτελείο.
Ο Παύλος Μυλώνας είναι υποψήφιος βουλευτής στην Επαρχία Λεμεσού με την Συμμαχία Πολιτών και αν καταφέρει να μπει στη Βουλή σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις