ΕΛΕΟΣ! Τον έλουσε με καυτό νερό επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του!

ΕΛΕΟΣ! Τον έλουσε με καυτό νερό επειδή έφαγε το μισό hot dog της κοπέλας του!

Ένα βίντεο-σοκ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν 28χρονο να λούζει με καυτό νερό έναν συνάδελφό του επειδή έκλεψε το μισό hot dog της κοπέλας του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε 5,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο 28χρονος Kian-Wee Show μετά την ανατριχιαστική επίθεση σε συνάδερφό του. (το περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2015 στη Νέα Ζηλανδία)

Στο βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται ο 28χρονος να στέκεται δίπλα από το τραπέζι των συναδέρφων του. Στην συνέχεια φεύγει και αφού έχει πάρει έναν κουβά με καυτό νερό, επιστρέφει στο τραπέζι και περιλούζει τον Bin Wu, φωνάζοντάς του.

Ο Bin Wu μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στην πλάτη, τον λαιμό και το κεφάλι και θα χρειαστεί να περάσουν 3 χρόνια μέχρι να ανακάμψει από τα τραύματά του

πηγη: star

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE