Ρέγκλινγκ: Υπάρχουν ελπίδες για ολοκλήρωση αξιολόγησης της Ελλάδας τέλος Απριλίου

Ρέγκλινγκ: Υπάρχουν ελπίδες για ολοκλήρωση αξιολόγησης της Ελλάδας τέλος Απριλίου

Η αξιολόγηση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, η ολοκλήρωση της οποίας αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του δανείου της Ελλάδας, βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά η διαδικασία είναι δύσκολη, επισήμανε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Ακόμη βρισκόμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης, αλλά δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ακόμη ένα ευρύ φάσμα θεμάτων», ανέφερε ο κ. Ρέγκλινγκ μιλώντας σε μια εκδήλωση στο ινστιτούτο μελετών Council on Foreign Relations.

Ο επικεφαλής του ΕΜΣ πρόσθεσε πως υπάρχουν ελπίδες ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα, ώστε η Αθήνα να μπορέσει να αρχίσει να συζητά με τους πιστωτές την ελάφρυνση του χρέους της.

Η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει μια δόση του δανείου της τον Ιούλιο και η Αθήνα θα χρειαστεί εκταμίευση χρημάτων για αυτό, διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE