«Βροχή» τα αιτήματα για παραίτηση του Κουτσοκούμνη – Έφυγε για Ελλάδα

«Βροχή» τα αιτήματα για παραίτηση του Κουτσοκούμνη – Έφυγε για Ελλάδα

Δεκάδες είναι τα αιτήματα για παραίτηση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κώστα Κουτσοκούμνη, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει για την κόκκινη φανέλα με το μισοφέγγαρο που είχε φόρεσε στην Τουρκία.

Κόμματα, πολιτικοί, αθλητικά σωματεία και απλοί πολίτες διαμαρτύρονται έντονα για την ενεργεία του Προέδρου της ΚΟΠ,  Κώστα Κουτσοκούμνη να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, με συμμετέχοντες παράγοντες από ομοσπονδίες της UEFA. (Να σημειωθεί ότι ο Ελλαδίτης εκπρόσωπος στην ίδια εκδήλωση αρνήθηκε να φορέσει την φανέλα.) 

Εξέδωσαν  ανακοινώσεις με τις οποίες ζητείται η άμεση παραίτηση του, ενώ στο πιο δημοφιλές μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, δημιουργήθηκε σχετικό group. Την ίδια ώρα που στην Κύπρο γίνεται χαμός ο Κουτσοκούμνη έφυγε για Ελλάδα, ΄όπου παρέστη (Τρίτη, 12/4) στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, με την ιδιότητα του ως εκπρόσωπος της  FIFA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Στο group αναγράφεται: Απαιτούμε την παραίτηση του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Είναι ανεπίτρεπτη και ανθελληνική η συμπεριφορά του. Προσβάλει κάθε Έλληνα Κύπριο η τουρκολαγνεία που επιδεικνύει επανειλημμένα.
Αποκορύφωμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του να ενδυθεί με τα χρώματα της κατοχικής Τουρκίας χωρίς να ντρέπεται και να υπολογίζει την θέση που κατέχει. Υπηρέτης του καθεστώτος Ανανστασιάδη προάγει την προδοτική γραμμή υποταγής και διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE