ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια οι δυο ύποπτοι που έκλεψαν από όχημα 32 χιλιάρικα

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια οι δυο ύποπτοι που έκλεψαν από όχημα 32 χιλιάρικα

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες και ανακρίσεις για την υπόθεση .

Διατάγματα κράτησης 6 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον του 20χρονου και 4 ημερών για την υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από όχημα που βρισκόταν τη Δευτέρα (11/04)  έξω από τραπεζικό ίδρυμα.

Οι δράστες που φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι έξω από την τράπεζα άρπαξαν τσάντα με το ποσό των 31.700 ευρώ που είχαν αποσύρει τρία πρόσωπα.

Βγαίνοντας από το κατάστημα τα τρία πρόσωπα εκ των οποίων τα δύο αδέρφια διαπίστωσαν πρόβλημα σε ένα από τα ελαστικά του οχήματος άνοιξαν το αμάξι έβαλαν μέσα την τσάντα ώμου που είχαν τοποθετήσει τα χρήματα και επιχείρησαν να επιδιορθώσουν το όχημα.

Ο δράστης που φαίνεται να παρακολουθούσε τις κινήσεις τους άνοιξε το αυτοκίνητο άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισε η καταδίωξη στην περιοχή.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των δύο προσώπων από την Πάφο ηλικίας 20 και 35 ετών που πιστεύεται ότι είναι οι δράστες.

Οι ίδιοι μέχρι στιγμής αρνούνται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση , ενώ τα χρήματα δεν έχουν ανευρεθεί.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE