Ο Συλλούρης επέστρεψε τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή

Ο Συλλούρης επέστρεψε τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ στη Βουλή

Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύης Δημήτρης Συλλούρης επέτρεψε σήμερα στη Γενική Διευθύντρια της Βουλής τη χορηγία του ΕΥΡΩΚΟ ύψους 101.833,62 ευρώ “μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση”, όπως σημειώνει σε σχετική επιστολή του προς τη Βασιλική Αναστασιάδου την οποία και έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο κ. Συλλούρης αναφέρει στην επιστολή του ότι “η πράξη μου αυτή γίνεται με την βεβαιότητα ότι κανένα ζήτημα δεν εγείρεται, όμως η προσπάθεια κάποιων για διαστρέβλωση με αναγκάζει να προβώ στην πιο πάνω ενέργεια.”

Σε δηλώσεις του στη Βουλή, ο κ. Συλλούρης είπε ότι “λόγω των κακόβουλων διαδόσεων και δημοσιεύσεων αναφορικά με την χορηγία προς το ΕΥΡΩΚΟ και παρ` όλη τη βεβαιότητα μας για τα δικαιώματα μας, τα οποία θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους, και παρόλο ότι δημόσια έχουμε πει ότι ενημερώσαμε τους θεσμούς και τις αρχές για κάθε βήμα, η καθαρότητα και οι αρχές μας δεν μας επιτρέπουν να ανεχθούμε άλλο τη ψιθυρολογία”.

“Αυτό δεν σημαίνει ότι αποδέχομαι τις διαδόσεις. Επαναλαμβάνω θα τα διεκδικήσω και με το παραπάνω την ώρα που θα έρθει η ώρα”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE