Οι Γενικές, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία σε γονείς που θέλουν να προσφέρουν αίμα να αφήσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον, δημιούργησαν, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος, ειδικά διαμορφωμένο Παιδότοπο στο Σταθμό Αιμοδοσίας στο Κέντρο Υγείας στην Έγκωμη.
Οι Γενικές έχουν εφοδιάσει τον Παιδότοπο με παιχνίδια εσωτερικού χώρου, εκπαιδευτικά παιχνίδια και παιδικά βιβλία. Τα παιδικά βιβλία αποτελούν προσφορά του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου.
Στον Παιδότοπο οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα παίζοντας, δημιουργώντας και διαβάζοντας. Η φιλοξενία των παιδιών στο χώρο θα συντείνει επίσης στην ευαισθητοποίηση τους σε θέματα Αιμοδοσίας.
Στη φωτογραφία ο Σωκράτης Μενελάου, εκ μέρους του Κέντρου Αίματος και η Άντρεα Σαπαρίλλα και ο Λίνος Ερμογενίδης εκ μέρους των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.