Άκρα του τάφου σιωπή στο twitter του Αβέρωφ μετά τα «ρεζιλίκια» – Ποιο ήταν το τελευταίο «προφητικό» του τιτίβισμα

Άκρα του τάφου σιωπή στο twitter του Αβέρωφ μετά τα «ρεζιλίκια» – Ποιο ήταν το τελευταίο «προφητικό» του τιτίβισμα

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νοεφύτου είναι μέγας «τουιτέρας» με τους περισσότερους followers από τους Κύπριους πολιτικούς αρχηγούς.

Το twitter είναι το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του ηγέτη του Δημοκρατικού Συναγερμού, το οποίο χρησιμοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τιτιβίζοντας τις θέσεις και δράσεις του κόμματος.

Το τελευταίο «προφητικό» tweet του κ. Νεοφύτου έγινε την ημέρα συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου, δηλαδή την Τρίτη 5/4/2016 στο οποίο έγραφε: «Πολιτικό Γραφείο @DISY . Ώρα ευθύνης για σταθερή προοπτική» και από κάτω μια φωτογραφία να γράφει: 

«Το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού θα αντανακλά τόσο τις απαιτήσεις της κοινωνίας όσο και την πορεία αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος» 

Από εκείνη την ημέρα, ακολούθησαν τα «ρεζιλίκια», όπως τα χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΔΗΣΥ, με τις εθελούσιες αποχωρήσεις τεσσάρων υποψηφίων από την κούρσα της διεκδίκησης και στο twitter του Αβέρωφ επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή…. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έβγαλαν μαχαίρια στον ΔΗΣΥ Προδρόμου και Σάββια! «Δεν κάνουμε καλλιστεία - Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου»

Έξαλλοι οι «Συναγερμικοί» κράζουν την ηγεσία τους – «Ντροπή σας, ασέβεια, γλύφτες» οι εκφράσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σάββια Ορφανίδου και Ξένια Κωνσταντίνου «πυροβολούν» Αβέρωφ και κάνουν λόγο για πολιτικά παρασκήνια

Tags:

«Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να αποδεχτώ την απόφαση του ΠΓ του ΔΗΣΥ» αναφέρει ο Γιαννάκης

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!

ΑΠΟΕΛ: Πίεση!