Eκκένωσε το σπίτι του ο Φαίδωνος - Δέχεται απειλές

Eκκένωσε το σπίτι του ο Φαίδωνος -  Δέχεται απειλές

Δεν αφήνουν ήσυχο τις τελευταίες ημέρες τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος. Μίλησε και κάποιοι τον απειλούν…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, το βράδυ της Τρίτης, 5/4,  ο Δήμαρχος δέχθηκε απειλητικό τηλέφωνο και για την ασφάλεια της οικογενείας του η Αστυνομία εκκένωσε το σπίτι του.

Ο Φαίδωνας καταβάλει προσπάθεια για πάταξη της διαφθοράς και στο πλαίσιο αυτό αποκάλυψε διάφορα σκάνδαλα, στα οποία φέρεται να εμπλέκει υψηλές προσωπικότητες του τόπου.

Ο Δήμαρχος Πάφου, είναι υπό τη διακριτική προστασία της Αστυνομία. Το βράδυ της Τετάρτης, 6/4, μάλιστα περιπολικό βρέθηκε έξω από τοπικό κανάλι της Λεμεσού, όπου θα παραχωρούσε συνέντευξη για την ασφάλεια του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE