LIFESTYLE

Ο Κύπριος που σαρώνει στην εβδομάδα μόδας των Αθηνών! ΦΩΤΟ

Ο Κύπριος που σαρώνει στην εβδομάδα μόδας των Αθηνών! ΦΩΤΟ

Συνεργάζεται με τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας και μας βγάζει ασπροπρόσωπους στο μεγαλύτερο fashion show της Ελλάδας...

Η Athens Xclusive Designers Week, θα πραγματοποιήσει τη 19η διοργάνωση της από τις 8 έως τις 11 Απριλίου2016, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας, για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-2017.

Ο Κύπριος κομμωτής Νικόλας Παπαθεοδώρου αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης  (06/04) για να βρεθεί στην εβδομάδα Μόδας της Αθηνάς όπου και θα επιμεληθεί τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν ενδυμασίες και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας.

Όπως γνωρίζουμε θα είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που Κύπριος Κομμωτής θα παρευρεθεί στο μεγαλύτερο event της Αθήνας.

Ο Νικόλας Παπαθεοδώρου είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της κομμωτικής. Τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα των κομμωτών που φρόντιζε τα μαλλιά των  κοριτσιών στα κυπριακά καλλιστεία ενώ όπως γνωρίζουμε έχει δουλέψει και σε διάφορα κυπριακά σίριαλ όπως το Μπρούσκο και ΡουαMατ.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!  

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, πραγματοποιεί για μια ακόμη σεζόν το θεσμό των New Designers Awards, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων που θα διεκδικήσουν σημαντικά βραβεία για την επαγγελματική τους πορεία.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top