Ο Κύπριος που σαρώνει στην εβδομάδα μόδας των Αθηνών! ΦΩΤΟ

Ο Κύπριος που σαρώνει στην εβδομάδα μόδας των Αθηνών! ΦΩΤΟ

Συνεργάζεται με τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας και μας βγάζει ασπροπρόσωπους στο μεγαλύτερο fashion show της Ελλάδας...

Η Athens Xclusive Designers Week, θα πραγματοποιήσει τη 19η διοργάνωση της από τις 8 έως τις 11 Απριλίου2016, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας, για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-2017.

Ο Κύπριος κομμωτής Νικόλας Παπαθεοδώρου αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης  (06/04) για να βρεθεί στην εβδομάδα Μόδας της Αθηνάς όπου και θα επιμεληθεί τα μοντέλα που θα παρουσιάσουν ενδυμασίες και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας.

Όπως γνωρίζουμε θα είναι η πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια που Κύπριος Κομμωτής θα παρευρεθεί στο μεγαλύτερο event της Αθήνας.

Ο Νικόλας Παπαθεοδώρου είναι ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της κομμωτικής. Τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα των κομμωτών που φρόντιζε τα μαλλιά των  κοριτσιών στα κυπριακά καλλιστεία ενώ όπως γνωρίζουμε έχει δουλέψει και σε διάφορα κυπριακά σίριαλ όπως το Μπρούσκο και ΡουαMατ.

Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!  

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας, πραγματοποιεί για μια ακόμη σεζόν το θεσμό των New Designers Awards, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων που θα διεκδικήσουν σημαντικά βραβεία για την επαγγελματική τους πορεία.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE