H ELLINAIR «ανοίγει τα φτερά της» στην Κύπρο

H ELLINAIR «ανοίγει τα φτερά της» στην Κύπρο

Δυναμικά στο παιχνίδι τον αερομεταφορών μπαίνει η ελληνική αεροπορική εταιρία του Ομίλου Μουζενίδη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" σε δημοσίευμά του την Τετάρτη (6/4) η Ellinair ανοίγει τα φτερά της για Κύπρο με τρεις πτήσεις την βδομάδα, με το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρνακα.

Η παρθενική πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 21η Απριλίου, ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

Η εταιρία αποτελεί θυγατρική του Ομίλου Μουζενίδη, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται στον τουρισμό μεταξύ Ρωσίας και πρώην σοβιετικών Δημοκρατιών και Ελλάδας. 

Ενδεικτικά το 2013 είχε μεταφέρει στην Ελλάδα 500.000 τουρίστες από την Ρωσία. 

Όπως ανέφερε σε προηγούμενα ρεπορτάζ ο "Φ" η Ellinair έχει δείξει από μήνες ενδιαφέρον για την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE