Ολόκληρη επιχείρηση Λαθροθηρίας έστησε 55 χρόνος απο το Φρέναρος

Ολόκληρη επιχείρηση Λαθροθηρίας έστησε 55 χρόνος απο το Φρέναρος

Υπόθεση κατοχής καθαρισμένων άγριων πτηνών και φυσιγγίων διερευνά η Αστυνομία

Καθαρισμένα άγρια πτηνά, δίκτυα, ηχοπαραγωγική συσκευή που παράγει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών και δύο πλήρη φυσίγγια εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο, το σπίτι και το υποστατικό 55χρονου, από το Φρέναρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.30 σήμερα το πρωί, μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ εντόπισαν σε χωράφι στο Φρέναρος ένα 55χρονο Ελληνοκύπριο να καταδιώκει άγρια πτηνά με δίκτυο και τη χρήση ηχοπαραγωγικής συσκευής που παράγει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών.

Στην κατοχή του 55χρονου εντοπίστηκε ένα φρεσκοσκοτωμένο άγριο πτηνό το οποίο κατασχέθηκε.

Ακολούθησε έρευνα, ύστερα από συγκατάθεσή του στο αυτοκίνητο, την οικία και σε υποστατικό του 55χρονου όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 35 δίκτυα, 61 σκοτωμένα και καθαρισμένα άγρια πτηνά, μια ηχοπαραγωγική συσκευή που παράγει μιμητικές φωνές άγριων πτηνών και δύο πλήρη φυσίγγια.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE