ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΚΟΤ στην Κίνα για… ενδεχόμενη σύνδεση Λάρνακας και Πάφου με Πεκίνο και Σανγκάι!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΚΟΤ στην Κίνα για… ενδεχόμενη σύνδεση Λάρνακας και Πάφου με Πεκίνο και Σανγκάι!

Σημαντικές εξελίξεις για τον κυπριακό τουρισμό πιθανόν να προκύψουν τον Μάιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, εντός του ερχόμενου μήνα ο πρόεδρος του ΚΟΤ, Άγγελος Λοΐζου και η αναπληρώτρια διευθύντρια του Οργανισμού, Αννίτα Δημητριάδου, θα μεταβούν στην Κίνα.

Εκεί θα έχουν σειρά συναντήσεων με ταξιδιωτικούς πράκτορες, με αντικείμενο ταξιδιωτικά πακέτα για την Κύπρο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πλευράς Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού θα τεθεί και θέμα απευθείας σύνδεσης των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, με τα αεροδρόμια του Πεκίνου και της Σαγκάης.

Ως γνωστόν, Κινέζοι επιχειρηματίες έχουν ήδη επενδύσει στην Κύπρο. Τα τελευταία χρόνια, το μέτρο της κυπριακής κυβέρνησης για παραχώρηση κυπριακού διαβατηρίου σε ξένους επενδυτές έχει φέρει στην Κύπρο πολλούς Κινέζους, οι οποίοι έχουν προβεί σε αγορά μεγάλου αριθμού ακινήτων (κυρίως στην Πάφο).

Σημειώνεται πως επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση για απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας-Πεκίνου και Λάρνακας-Σαγκάης είχαν υποβάλει Κινέζοι επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης τους στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2015. Επρόκειτο στην ουσία για κοινοπραξία με επικεφαλής τον Κινέζο επιχειρηματία Kaili Ling ο οποίος σε επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη είχε επισημάνει την ανάγκη για απευθείας πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών, αφενός για ενίσχυση των εμπορικών τους σχέσεων και αφετέρου για αύξηση των επενδύσεων κυρίως στους τομείς των ακινήτων και του τουρισμού. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE