Θεοχάρους: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συγχύζουν τους πολίτες στο Κυπριακό

Θεοχάρους: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συγχύζουν τους πολίτες στο Κυπριακό

Δηλώσεις κοφτερές απο την Ελένη Θεοχάρους για τα δυο μεγάλα κόμματα

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ συγχύζουν τους πολίτες στο Κυπριακό, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, λέγοντας ότι στην προσπάθειά του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ να διαφοροποιηθεί στο Κυπριακό από το ΔΗΣΥ, “για καθαρά προεκλογικούς λόγους, δυστυχώς καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να προβεί σε περαιτέρω υποχωρήσεις. Παράλληλα, οι τοποθετήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη για τη διαφοροποίηση των θέσεων και της συμπεριφοράς Ακιντζί επιτείνουν τη σύγχυση ανάμεσα στο λαό”.

“Οι πολίτες δεν πείθονται. Δεν μπορεί ο ΓΓ του ΑΚΕΛ να επικρίνει ενέργειες που αφορούν κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως η εξαγγελία τρίτου γύρου αδειοδότησης στην κυπριακή ΑΟΖ και να διερωτάται εάν αυτή η ενέργεια συνάδει με το στόχο επίλυσης του Κυπριακού εντός του 2016”.

“Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για το Συναγερμό με την προχειρότητα που εξήγγειλε τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, αλλά και με την ευκολία που ανακαλύπτει στοιχεία που πιθανόν να παραβλάψουν τις συνομιλίες, οι οποίες ούτως ή άλλως φαίνεται να οδηγούνται σε τέλμα”, καταλήγει η κ. Θεοχάρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE