Απίστευτο! Οικοδόμος έπαθε καρδιακή προσβολή και τον έσωσε το… Apple Watch

Απίστευτο! Οικοδόμος έπαθε καρδιακή προσβολή και τον έσωσε το… Apple Watch

«Λαμπάδα» για την Apple θα πρέπει να ανάψει ο 62χρονος οικοδόμος Ντένις Ανσέλμο καθώς χρωστά τη ζωή του στο… Apple Watch.

Ο Ανσέλμο τοποθετούσε ένα φράχτη όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει δυσφορία «σαν να έχω γρίπη» όπως δήλωσε.

Όταν όμως είδε το Apple Watch στον καρπό του κατάλαβε ότι η εκτίμησή του ήταν λάθος και ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

«Κανονικά έχω βραδυκαρδία καθώς έχω περίπου 50 σφυγμούς το λεπτό. Όμως εκείνη τη στιγμή το ρολόι έδειξε ότι οι σφυγμοί μου ήταν 210. Άμεσα φώναξα στο βοηθό μου να καλέσει ένα ασθενοφόρο» περιγράφει τι έγινε ο 62χρονος.

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και του είπαν ότι αν είχε πάει σπίτι του να ξαπλώσει στη λογική ότι η ξεκούραση θα του έκανε καλό, τότε ίσως αυτή να ήταν η μοιραία κίνηση για τον ίδιο καθώς πιθανότατα θα υφίστατο και δεύτερη καρδιακή προσβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE