Σάλος: Δάσκαλος κυνηγούσε γυμνός μαθήτρια για να την βιάσει μπροστά στους συμμαθητές της!

Σάλος: Δάσκαλος κυνηγούσε γυμνός μαθήτρια για να την βιάσει μπροστά στους συμμαθητές της!

Την ακολούθησε στο προαύλιο του σχολείου για να βγάλει εκεί τις αρρωστημένες ορέξεις του

Είναι ο άνθρωπος που πολλοί γονείς του εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για να τους μάθει γράμματα… Ωστόσο εκείνος φαίνεται πως είχε άλλους σκοπούς!

Την Τρίτη 29/4, ένας δάσκαλος από την επαρχία Γκουάνξι της Κίνας ενώ έκανε μάθημα κανονικά… φαίνεται πως άρχισε να «ανάβει» βλέποντας μία μαθήτρια του. Έτσι, μόλις χτύπησε το κουδούνι… πέταξε όλα του τα ρούχα και άρχισε να την κυνηγάει στο προαύλιο του σχολείου.

Μόλις την εντόπισε την στρίμωξε και προσπάθησε να την βιάσει… Όλα αυτά βέβαια μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των συμμαθητών της κοπέλας.

Ο 30χρονος καθηγητής απομακρύνθηκε και όπως έγινε γνωστό πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε δεχθεί θεραπεία το 2011 για ψυχωτικά επεισόδια. Ωστόσο δύο χρόνια μετά αποφάσισε να επιστρέψει στη δουλειά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η μαθήτρια είναι καλά στην υγεία της ενώ ο δάσκαλος παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Πηγη: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE