Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο μικρός αισθάνθηκε τόσο άνετα με το φακό που είπε να… ουρήσει. Η φωτογράφος Amber Rogers έκανε κλικ την κατάλληλη στιγμή.
«Συμβαίνει συχνά, ειδικά όταν πρόκειται για φωτογράφιση νεογέννητων, επειδή μένουν γυμνά για αρκετή ώρα» είπε γη φωτογράφος στην «Daily Mail Australia».
Η ίδια είπε ότι αυτό δεν είναι κάτι σπάνιο και συμβαίνει συχνά όταν πρόκειται για φωτογράφιση νεογέννητων επειδή μένουν γυμνά για αρκετή ώρα.
«Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να το καταγράψω με την κάμερα. Το είχα παρατηρήσει, όμως, και με του που συνέβη την τελευταία φορά έσπευσα να το καταγράψω! Δεν ήταν σοκ, γελάσαμε όλοι πάρα πολύ», είπε η ίδια στην Daily Mail Australia.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις