Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος αναμένεται να οδηγήσει στα ίχνη των δραστών. Δυο νεαροί διέρρηξαν γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, 20 Μαρτίου κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, επί της οδού 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Βάσος Μιχαήλ, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ToThemaOnline κάνει έκκληση προς το κοινό εάν γνωρίζει κανείς τα πρόσωπα στις φωτογραφίες να επικοινωνήσει με την Αστυνομία. Τα κλοπιμαία είναι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά κτλ, τα οποία δεν ήταν ασφαλισμένα.
Ο κύριος Μιχαήλ, αφού παραχώρησε το video στην Αστυνομία, δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες από το video, το οποίο κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος στο facebook.