Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση γέφυρας στο Βέλγιο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από την κατάρρευση γέφυρας στο Βέλγιο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ένας εργάτης σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από τη μερική κατάρρευση γέφυρας η οποία επρόκειτο να κατεδαφιστεί, στα περίχωρα της πόλης Λα Λουβιέρ, ανακοίνωσαν οι βελγικές Αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε γέφυρα του αυτοκινητοδρόμου Ε42 που διασχίζει ένα κανάλι στο ύψος της πόλης Λα Λουβιέρ στο Βέλγιο. Ο δήμαρχος Ζακ Γκομπέρ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters πως ένας εργάτης που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, υπέκυψε στα τραύματά του. Άλλοι τρεις συνάδελφοί του τραυματίστηκαν όταν τμήμα της χαλύβδινης γέφυρας κατέρρευσε πάνω σε φορτηγίδα που ήταν αγκυροβολημένη στο σημείο για να απομακρύνει μπάζα.

Σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο Belga, δώδεκα άνθρωποι εργάζονταν στη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσης.

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.