«Παράρτημα της Χρυσής Αυγής η ΕΔΕΚ»

«Παράρτημα της Χρυσής Αυγής η ΕΔΕΚ»

«Μιλώ εκ πείρας, αφού διετέλεσα παλαιότερα μέλος της νεολαίας ΕΔΕΚ», δήλωσε στον «Πολίτη» ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι «η ΕΔΕΚ είναι πολύ πιο κοντά στον εθνικοσοσιαλισμό παρά τον σοσιαλισμό και το μόνο που θα καταφέρει ο κ. Σιζόπουλος με τις εξαγγελίες του είναι να στερήσει ψήφους από το ΕΛΑΜ»!

Κατά μέτωπον επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΑΚΕΛ, Μάριος Χαννίδης, ο οποίος απέταξε με τις δηλώσεις του την ΕΔΕΚ από την αριστερά, εξομοιώνοντας την μάλιστα με τα ακροδεξιά κόμματα Ελλάδας και Κύπρου!

«Οι δήθεν πατριωτικές τοποθετήσεις και τα εθνικιστικά συνθήματα, μπορεί να ακούγονται ωραία στα αυτιά κάποιων, αλλά δεν οφελούν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και κατά συνέπεια δεν εξυπηρετούν την Κύπρο», σημείωσε. 

Στη συνέχεια έψεξε τις κινήσεις Σιζόπουλου, χαρακτηρίζοντας τις ανεύθυνες και ασόβαρες.

Επανέρχεται όμως στον κατά την άποψη του εθνικιστικό χαρακτήρα των δηλώσεων του προέδρου της ΕΔΕΚ και γενικά της ηγετικής ομάδας του κόμματος, σχολιάζοντας «η εθνικιστική ρητορική που ακολούθησε η ΕΔΕΚ για απόρριψη της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας καθώς και η διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων...θυμίζουν τη ρητορική του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, του ακροδεξιού φασιστικού ΕΛΑΜ».

Διέγνωσε επίσης τεράστια και άλυτα εσωκομματικά προβλήματα στο επίμαχο κόμμα, ενώ μετά από ερώτημα του συνεντευξιαστή, επέμεινε στις προηγούμενες του θέσεις.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE