Ο 27χρονος που γεννήθηκε χωρίς χέρια και έγινε πετυχημένος online επιχειρηματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο 27χρονος που γεννήθηκε χωρίς χέρια και έγινε πετυχημένος online επιχειρηματίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Chen Zifang, γεννήθηκε χωρίς χέρια. Η σοβαρή του αναπηρία ωστόσο δεν τον εμπόδισε όχι μόνο να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της ζωής αλλά και να δημιουργήσει μια κερδοφόρα online επιχείρηση χρησιμοποιώντας μόνο τα δάκτυλα των ποδιών του.

Ο 27χρονος Chen που ζει σε μια επαρχία της κεντρικής Κίνας, έχει καταφέρει να έχει μια φυσιολογική ζωή χάρη στο ταλέντο του να τα κάνει όλα με τα πόδια του. Κόβει ξύλα, μαγειρεύει, ντύνεται και τρώει χάρη στα δάχτυλα των ποδιών του.

Ο Chen διατηρεί τη δική του ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία είναι κερδοφόρα και του αποφέρει 1.000 λίρες ανά 10 μέρες. Πρόκειται για ένα ποσό το οποίο είναι διπλάσιο του μέσου μηνιαίου εισοδήματος στην περιοχή του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE